Welkom op de website van Rijk van Nijmegen

10 mei 2021

Terrassen weer open: bezoek een boerderijterras

In de meivakantie of het weekend er op uit? Bezoek een boerderijterras. Leuk voor de kinderen en goed te combineren bijvoorbeeld tijdens een wandeling of fietstocht! Wij geven je wat tips voor leuke boerderijterrassen onder onze Boert Bewust deelnemers.
?‍? Boerderijterras de Nieuwe Schatkuil in Overasselt: vanaf begin april is het boerderijterras op de Nieuwe Schatkuil dagelijks geopend. Het is een zelfbedieningsterras maar heel vaak wordt je ook persoonlijk welkom geheten! Vanaf 1 juli haal je hier ook de allerlekkerste blauwe bessen.
?‍? Weekendterras Betsy’s Kip in Groesbeek: Vanaf het terras zie je Betsy’s Kip lekker rond scharrelen. Proef de kip en de wijn op het terras en koop de scharrelkip en wijn van eigen teelt in de winkel. Het terras is geopend op woensdag, zaterdag en zondag.
?‍? Harm’s Hoeve in Malden: bij belevenisboerderij Harm’s Hoeve is het mogelijk om het terras en de boerderij te bezoeken. Je kunt tijdens je terrasbezoek ook spelen, de dieren voeren en aaien. Reserveren vooraf is verplicht via de website van Harm’s Hoeve.
?‍? Boerderijterras Bij ons Bee in Horssen opent vanaf a.s. maandag 10 mei weer haar deuren. Bij ons Bee kun je terecht voor koffie met een lekker stuk gebak, hapje en drankje. Combineer het met een wandeling naar het Horssensebos of bijv. het boerenwandelpad de Uitloper. Gesloten op woensdag en donderdag en bij slecht weer!

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners