Welkom op de website van Rijk van Nijmegen

28 februari 2024

Nieuwe partners bouwen mee aan Boert Bewust

Ontzettend trots zijn wij op onze nieuwe partners! Dankzij onze partners kunnen wij mooie activiteiten organiseren zoals: open dagen, wandel/fietstochten en de verlichte boerderijenroute.

Boert Bewust werkt aan verbinding tussen boeren, tuinders en samenleving in eigen streek. We voeren graag een open en eerlijk gesprek over de land- en tuinbouw zodat je weet waar jouw voedsel vandaan komt. Natuurlijk kan er ook een kijkje op de boerderij genomen worden tijdens een leuke activiteit.

Dat kunnen wij niet alleen realiseren. Onze partners zijn betrokken bij de agrarische sector en stimuleren de verbinding die we met de samenleving maken.

We stellen graag onze nieuwe partners aan je voor:

Bergtrac

Bergtrac is specialist in de verkoop, inkoop, onderhoud en reparatie van tractoren, landbouwmachines, grondverzetmateriaal, heftrucks, tuin & park machines en bedrijfswagens.

“Wij zijn trotse partner en sponsor van dit mooie initiatief! Rijk van Nijmegen & Maas en Waal Boert Bewust zorgt met diverse partners voor verbinding en betrokkenheid tussen boeren en consumenten in Rijk van Nijmegen. Zo helpen wij graag met een rondje op de tractor door Nijmegen om Serious Request te steunen en tijdens de verlichte boerderijroute door Maas en Waal!
Wij kijken uit naar een mooie samenwerking!”

Maarten Kocken

Vleesspecialist Maarten Kocken zorgt voor een goed stuk vlees met een eerlijke afkomst. Maarten heeft warme samenwerkingen met regionale boeren die met liefde en zorg hun producten maken en leveren. Een team van 22 gediplomeerde medewerkers staat dagelijks klaar in de winkel in Beneden-Leeuwen.

“Ik vind het belangrijk om Boert Bewust te steunen. De basis ligt toch bij de boer, want zonder boer geen lekker stukje vlees op je bord!”

W.v.S.

Bij WVS Hydrauliek en Reparatieservice wordt gewerkt aan een grote diversiteit van machines en is er een breed aanbod aan onderdelen leverbaar.  W.v.S. ondersteunt o.a. de agrarische sector met hydrauliek, onderdelen en verhuur service.

“Als bedrijf zijn wij hulpverlenend voor agrarische bedrijven, en staan wij dus midden in de sector. Daarom vinden wij het mooi dat we kunnen bijdragen aan meer verbinding in de regio.”

Lely

Lely is een internationaal familiebedrijf in de agrisector en is dagelijks bezig het leven van veehouders aangenamer te maken met innovatieve oplossingen en gerichte services.

‘Wij zijn partner van Boert Bewust Rijk van Nijmegen, omdat we graag lokale initiatieven steunen die onze sector positief op de kaart zetten. We zijn trots op de melkveehouders uit het Rijk van Nijmegen en Maas en Waal met wie we een jarenlange relatie onderhouden, die boer en burger dichter bij elkaar brengen.’

De Herkauwerspraktijk

De Herkauwerspraktijk is een dierenartsenpraktijk die bewust de keuze heeft gemaakt zich in de landbouwhuisdieren-tak uitsluitend te richten op herkauwers. De 11 herkauwer-dierenartsen hebben allen jarenlange specifieke ervaring en werken met veel enthousiasme in de agrarische sector.

“De Herkauwerspraktijk is een dierenartsenpraktijk die bewust de keuze heeft gemaakt zich in de landbouwhuisdieren-tak uitsluitend te richten op herkauwers. Alle partijen samen naar een hoger niveau, oftewel: Samen sterker! Dat is ons motto.”

AgroBuren

AgroBuren is toeleverancier voor o.a. de boomteelt, fruitteelt, akkerbouw, bloembollen, tuinbouw, voederteelten en openbaar groen. Ze werken volgens de missie: “Vertrouwen door prestatie”.  Door het leveren van het juiste advies op het juiste tijdstip vanuit de klant gedacht, met teeltadviseurs die zich onderscheiden in praktische teeltkennis, willen wij bereiken dat onze klant een zo hoog mogelijk rendement behaalt.

“AgroBuren draagt graag bij aan een duurzame voedselproductie op lokaal niveau. De verbinding tussen maatschappij en boer is daarbij belangrijk. Daarom draagt AgroBuren Boer Bewust graag een warm hart toe als partner.”

 

 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners