Welkom op de website van Rijk van Nijmegen

19 maart 2022

Feestelijke bordonthulling Kloosterboerderij van Buuren

Op zaterdag 26 maart a.s. is er bij Kloosterboerderij van Buuren de feestelijk Boert Bewust bordonthulling. Kloosterboerderij is al drie jaar deelnemer bij Boert Bewust. Onlangs hadden zij een herscore met een mooie score van totaal 37 punten. Dit komt voort uit de unieke manier van boeren, de connectie die wordt gezocht met de burger en het feit dat dierenwelzijn bij Kloosterboerderij van Buuren hoog in het vaandel staat. Kijk voor meer informatie over deze prachtige boerderij op de deelnemerspagina.

De bordonthulling zelf zal plaatsvinden om 13:00uur op 26 maart. Wethouder André Springveld mag deze onthulling verzorgen en daarnaast zal ook Boert Bewust voorzitter Martien Nilessen een woordje doen.

Om 13:30uur zal Boer Robert een rondleiding verzorgen voor het publiek op de boerderij. Wil jij alles weten over de boerderij? Sluit dan vooral aan en kom een kijkje nemen.

Ook voor de kinderen is er deze dag van alles te beleven. Al vanaf 10:00uur ben je welkom en zijn er activiteiten zoals lammetjes knuffelen, een foto speurtocht, gratis chocomel en kun je kuikentjes kijken (die aankomende week ‘geboren’ zullen worden).

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners