Welkom op de website van Rijk van Nijmegen

26 juni 2021

Bordonthulling bij de Nieuwe Schatkuil in Overasselt

Vrijdag 25 juni is bij Melkveebedrijf en boerderijterras de Nieuwe Schatkuil in Overasselt het Boert Bewust Bord onthuld. Het gesprek aangaan met de omgeving en zorgen voor meer verbinding is het uitgangspunt van Rijk van Nijmegen Boert Bewust. Met het boert bewust certificaat willen John Arts en Nicole van de Pas laten zien dat zij op een open en transparante manier werken.

‘Wij vinden het belangrijk dat mensen zien hoe wij ons bedrijf runnen. We ontvangen schoolklassen voor educatieve lessen en ontvangen ook graag gasten op ons boerenterras’ vertellen de enthousiaste agrariërs die samen met hun drie dochters het bedrijf runnen. ‘We zijn zelf trots op ons bedrijf en de resultaten die we halen, zoals het lage antibioticagebruik en dat willen we graag tonen aan de maatschappij’.

De onthulling werd gedaan door vader John samen met jongste dochter Marleen tijdens een eerste fysieke bijeenkomst na corona tijd van de deelnemende Boert Bewust boeren uit de streek.  Naast het melkveebedrijf worden er op dit bedrijf ook blauwe bessen geteeld. Op het boerenterras van de Nieuwe Schatkuil kan er heerlijk geproefd worden van deze bessen en is er tevens keuze uit heel veel anders lekkers. Het terras is een zelfbedieningsconcept en fietsers en wandelaars uit veel omliggende streken weten het terras inmiddels te vinden!

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners