Welkom op de website van Rijk van Nijmegen

13 december 2021

Boeren laten langgekoesterde wensen in vervulling gaan met ‘All you need is love en de Boer’.

Boeren van Rijk van Nijmegen en Maas en Waal Boert Bewust vervullen tijdens de ‘Boeren en Tuinders pakken uit wintereditie’ langgekoesterde wensen. In het hele land worden tijdens de decembermaand activiteiten georganiseerd om voor lichtpuntjes te zorgen nu we weer allemaal te maken hebben met strengere corona maatregelen.

Martien Nillessen, voorzitter Rijk van Nijmegen en Maas en Waal Boert Bewust: ‘Voor iedereen was het afgelopen jaar niet altijd even makkelijk. Wij als boeren hebben daar soms ook last van. Toch brengt ons werk altijd weer plezier en energie om door te gaan. Het zit hem in de kleine dingen: de koeien buiten ophalen met de zonsondergang, de kleinste biggetjes een goede start geven of heerlijke producten maken van lokale afkomst. Dit geluk willen we graag met zoveel mogelijk mensen delen. Daarmee willen we in deze roerige tijden zorgen voor verbinding en een beetje extra aandacht voor mensen die dat verdienen’.

Dus ken jij iemand die een leuke dag verdient of in het zonnetje gezet mag worden? Heeft je oma altijd al trekker willen rijden? Is je vader toe aan een sessie koe – knuffelen? Of verdient die eenzame buurvrouw een lekker boeren ontbijtje? Geef ze nu op via All you need is love en de Boer en wie weet brengen de boeren jouw wens in vervulling. De actie door de boeren uit de regio kan rekenen op veel waardering. Zo deed Jochem van Gelder spontaan mee en nam hij namens de boeren een videoboodschap op.

De komende weken kun je de boeren ook onderweg tegenkomen met een echte All you need is love en de Boer veewagen. In de wagen kun je jouw kerstboodschap voor een geliefde inspreken, de leukste video’s worden gedeeld op de Facebookpagina van Rijk van Nijmegen een Maas en Waal Boert Bewust.

Wens insturen?
Stuur je wens naar allyouneedisdeboer@gmail.com of kijk voor meer informatie op www.boerenentuinderspakkenuit.nl.

 

Deze actie wordt gesteund en mede mogelijk gemaakt door:

 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners