HARM’s Hoeve

Over HARM’s Hoeve

Lid geworden in oktober 2019

Wij zijn Pierre en Jessica Hopman en Fenna Bruijsten.

Samen zijn wij de trotse eigenaren van belevenisboerderij HARM’s Hoeve.

In 2015 hebben Pierre en Jessica de huidige locatie aan de Westerkanaaldijk gekocht. Al snel kwam het idee om een Roundhouse te bouwen en deze dan open te stellen voor publiek. We vinden het belangrijk om de burger met de boer te verbinden, zodat men kan zien waar eerlijk en heerlijk voedsel vandaan komt.

Fenna kreeg de vraag of ze samen met Pierre en Jessica de belevenisboerderij wilde gaan opzetten. Daar zei ze volmondig ja op.
In juli 2017 is Fenna afgestudeerd. Hiermee heeft ze haar hbo-opleiding Leisure Management afgerond. Haar afstudeeropdracht was voor en bij HARM’s Hoeve. Met haar opgedane kennis in de vrijetijdssector en op het gebied van marketing, zal Fenna ervoor zorgen dat de burger op een leuke manier in aanraking komt met de boerderij en alles daar omheen.
Wij zijn het hele jaar door geopend op iedere woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. En verwelkomen jullie dan ook graag op onze belevenisboerderij, in ons boerderijcafé en in onze streekwinkel.

Bijzonderheden

HARM’s Hoeve is een belevenisboerderij die je 4 dagen in de week kunt bezoeken. Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag is de boerderij GRATIS toegankelijk voor publiek.
Je mag er zelfs de dieren voeren, kunt er heerlijk lunchen en tot slot zijn de producten van de boerderij (zoals vlees en eieren) ook verkrijgbaar in de streekwinkel!

 

Lees hieronder hoe dit bedrijf zich inzet op verschillende thema's

Agenda