Welkom op de website van Rijk van Nijmegen

Nieuwe streekmarkt in Druten

Op 24 juli staat Druten in het teken van proeven, genieten en ontmoeten: Proef de smaak van ’t Land van Maas en Waal.

De eerste editie van een nieuwe streekmarkt waar de bekende, smaakvolle appels en peren, aardbeien en kersen uit de streek te proeven zijn, maar waar bezoekers ook kennis kunnen maken met nog veel meer lekker-lokaals.

Het Land van Maas en Waal kent heerlijke smaken en zaken van ‘eigen bodem’. Eerlijke producten van lokale boeren, telers en makers die erom vragen om ontdekt te worden. Daar gaat ‘Proef de smaak van ‘t Land van Maas en Waal’, een initiatief van de gemeente Druten/Druten-centrum, deze zomer voor zorgen.

De eerste editie van deze nieuwe streekmarkt is op woensdag 24 juli 2024, 10:00 –17:00 uur, op de Ramblas (Hogestraat) in Druten.

Het wordt een evenement om te proeven, te ontdekken en te ontmoeten. Met diverse stands die plaats bieden aan boeren, telers en makers, landwinkels en meer uit de regio Maas en Waal. Een smeltkroes van lokale smaken, ambachten en diensten voor lokale bewoners, bezoekers en toeristen.

Met food en non-food, avonturen voor de kids, een ontdekkingstocht in het centrum, maar ook een gezellig terras met muziek waar je kan genieten van de lekkere hapjes uit de regio en waar je de boeren, telers en makers kunt ontmoeten.

Lekker én gezellig voor jong en oud!

Natuurlijk is Boert Bewust ook aanwezig met een stand. Kom je gezellig een praatje maken?

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners